logo

Lapset

”Sallikaa lasten tulla minun tyköni älkääkä
estäkö heitä, sillä sen kaltaisten on taivasten valtakunta”
– Jeesus Kristus (Mark.10:14)

”Yksikin pyhyyden kokemus lapsuudessa voi aikuisena pelastaa ihmisen tuhosta.”
– Fjodor Dostojevski

 

Lapsityön toimintojamme:

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu kokoontuu sunnuntaisin jumalanpalvelusten aikana  syyskuusta toukokuuhun, ja kesäisin ehtoollisjumalanpalveluksissa (kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina). Lapset osallistuvat aluksi jumalanpalvelukseen muun seurakunnan kanssa, ja pyhäkoulun alkamisesta ilmoitetaan kokouksessa n. klo 11.15.

Pyhäkoulussa  opiskellaan Raamattua, ja lapset saavat joka kerta muistolauseen opeteltavaksi seuraavaa kertaa varten. Vanhempien apu ja kannustus on tervetullutta. Pyhäkoulussa on tarjolla myös välipala.

 

Mix -illat

Mix on toimintakerho ala-asteikäisille. Myös alle kouluikäiset ovat tervetulleita vanhempien kanssa. Tarjolla on vauhdikasta toimintaa: menevää musaa, trampoliini, kasvomaalausta, karaokea, pingistä ja muita pelejä, kilpailuja, Raamatun opetusta ja paljon muuta mukavaa. Ja välissä välipalaa :)

Myös lasten vanhemmat ovat tervetulleita mukaan, tai vain katsomaan mitä lapset puuhaavat.

Mix-iltoja pidetään joka toinen perjantai parillisilla viikoilla klo 18.00-20.00. Ovet aukeavat klo 18.00. Tervetuloa!  Mix-iltojen kevätkausi loppuu huhtikuussa ja alkaa uudestaan syyskuussa.

Leirit

Lapsityömme ehkä suosituin toiminto on leirit. Pidämme ala-asteikäisille joka kesä viisi päivää kestävän Mix -leirin. Leirillä on Mix -iltojen tapaan runsaasti toimintaa: uintia, saunomista, monenlaista pelailua ja kisailua, makkaran paistoa ym. Leiriin kuuluu olennaisesti myös raamikset ja hartaudet.

Pyrimme järjestämään Mix -ikäisille myös viikonloppuleirejä syksyisin ja keväisin.