logo

Nuoret

Työmme nuorten ja nuorten aikuisten parissa on ollut jo vuosia yksi vahvimmista työmuodoistamme. Epäsäännöllisemmän toiminnan lisäksi meillä on paljon säännöllistä toimintaa.  Seuraavassa oleellisimpia:

Seurakunnan nuortenillat joka lauantai klo 18:00.
Tule mukaan!   Liity tästä Facebook ryhmäämme>>>

Leirit

Leirit ovat oleellinen osa kaikkea lapsi- ja nuorisotyötämme. Pyrimme järjestämään tällekin kohderyhmälle viikonloppuleirejä 2-3 kertaa vuodessa leirikeskuksessamme Kotkan Kaarniemessä. Leirit ovat suosittuja ja erityisen menestyksekkäitä yhteyden luomisessa ja hauskanpidossa. Myös hengellisessä mielessä leirit tarjoavat monesti ikimuistoisia hetkiä.

Reissut

Pyrimme aika ajoin tekemään nuorten kanssa yhdessä myös erilaisia retkiä ja reissuja esimerkiksi isompiin nuortentapahtumiin toisille pakkakunnille. Seurakunnalla on käytössä myös Joy -niminen laiva johon mahtuu mukaan 22 nuorta. Kesäisin pyrimme tekemään Joylla retkiä lähisaariin. Välillä saatamme tehdä matkan myös maan rajojen ulkopuolelle, kuten syksyllä 2013, jolloin kävimme auttamassa lähettejämme Unkarissa viikon verran.

Kulma

Kotkan helluntaiseurakunnalla on Kulmassa, os. Karhulantie 23, Karhulassa avoinkahvila joka maanantai klo 19-21 ja sisältää pienen alkuhartauden lisäksi leppoisaa oleilua, pelailua ja iltapalan. Illoissa käy aktiivisesti yli 40 nuorta, tervetuloa mukaan! Kesäisin illat ovat tavallisesti tauolla.