logo

Säännölliset tilaisuudet

Pitkin viikkoa seurakuntamme järjestää monenlaisia tilaisuuksia monenlaisille ihmisille. Joka viikko seurakuntamme eri tilaisuuksissa käy useita satoja ihmisiä. Seuraavassa esiteltyinä säännölliset tilaisuutemme (lasten ja nuorten tilaisuudet sekä äiti-lapsi-kerho löytyvät omilta sivuiltaan).

 

Sunnuntaiaamun jumalanpalvelus

Joka sunnuntaina on seurakunnan pääjumalanpalvelus klo 11, paitsi joka kuukauden kolmantena sunnuntaina jolloin se on klo 16 Perhekirkkona.  Jumalanpalvelus sisältää hengellistä musiikkia, seurakuntalaisten kokemuksia uskonelämästä, julistusta Raamatusta sekä rukouspalvelua. Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina on ehtoollisjuhla.

Sunnuntain tilaisuuksissa pyritään kokonaisvaltaisesti huomioimaan eri ihmisryhmiä. Lapsille on pyhäkoulu samaan aikaan (tarkempaa tietoa löydät Lapset -osiosta) ja pienten lasten vanhemmille on järjestetty oma huone, josta voi seurata tilaisuutta samalla kun lapset leikkivät. Tilaisuuden jälkeen on tavallisesti kirkkokahvit yhteyden rakentamiseksi. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

 

 

Yksi sydän – aamurukoukset

Uskomme rukouksen voimaan ja meillä on viikon aikana useita rukouskokouksia. Yhteiskristilliset Yksi sydän -aamurukoukset ovat jo useamman vuoden toimineet talvikauden ajan tiistaisin ja torstaisin vuoroin, Helluntaikirkolla (takkahuoneessa, käynti takaoven kautta), vuoroin Vapaakirkolla ja vuoroin evankelisluterilaisessa seurakuntakeskuksessa (pienessä kappelissa, käynti sisäpihan kautta). Tilaisuuksissa rukoillaan systemaattisesti ennen kaikkea Kotkan kaupungin hyvinvoinnin puolesta. Rukousaika on 8.00-9.00. Pyrimme ilmoittamaan Etusivulla, missä milloinkin kokoonnumme.

Olemme alkaneet järjestämään myös Yksi sydän -rukous- ja paastopäiviä kuukausittain eri seurakunnissa. Näistä ilmoitamme seurakunnan ohjelmassa.

 

Israel -ilta

Parillisilla viikoilla klo 18.00, alkaen viikosta 36, kirkollamme järjestetään Israel -ilta aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuudessa jaetaan ajankohtaista tietoa Lähi-Idästä, keskustellaan sekä rukoillaan. Israel-illat ovat kesätauolla touko- ja elokuun välisen ajan.

 

Seurakunnallinen raamattukoulu

Seurakunnallisen raamattukoulun tavoitteena on tarjota pitkällä tähtäimellä opetusta Raamatusta ja sen aiheista niin, että seurakunta voisi toteuttaa Jumalan tahtoa tässä ajassa mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.  Aiheita käydään läpi satunnaisesti, kuitenkin vuosittain. Niistä ilmoitetaan silloin erikseen.


Keskiviikon rukousillat ja Astu virtaan -illat

Joka keskiviikko klo 18.00 eri ikäiset seurakuntalaisemme kokoontuvat kirkolle rukoilemaan yhdessä. Pääpaino on rukouksella, mutta yleensä tilaisuudessa on myös hieman sanaa ja laulua. Kerran kuukaudessa (kuukauden kolmas) rukousilta on isossa salissa ja nimellä Astu virtaan -ilta. Tällöin haluamme antaa tilaa raikkaalle karismaattisuudelle sekä evankeliumin ydinsanomalle ja todistuksille Jumalan ihmeistä.

Astu virtaan1

 

Kaakonkulman miesten saunaillat

Kaakonkulman miehet kokoontuvat koko talvikauden kerran kuukaudessa yhteiseen leirikeskukseemme Kaarniemeen yhteisen hartaushetken lisäksi saunomaan, paistamaan makkaraa ja vaihtamaan kokemuksia elämästä. Tarkemmat päivämäärät löydät Tulevat tilaisuudet -osiosta.

 

 

Naistenillat

 

Myös naisille järjestetään kirkollamme säännöllisesti omia iltoja. Ilta sisältää pientä tarjoilua, musiikkia sekä opetusta Raamatusta. Seuraavan naistenillan päivämäärän löydät Tulevia tilaisuuksia -osiosta.

 

Kuurojen raamattupiiri

 

Koko talvikauden ajan joka kuukauden ensimmäisenä torstaina kirkolla järjestetään kuuroille raamattupiiri. Opettajina toimivat seurakunnan eri vastuunkantajat.

 

Leipää ja elämän leipää

 

Leipis seurakunnassamme joka perjantai klo 11. Tilaisuus sisältää hengellisen osion ja tavallisesti myös lounaan sekä ruokakassien jakoa.

 

Päiväpiirit

 

Päiväpiirit ovat toimineet seurakunnassamme jo noin 35 vuotta ja jatkuvat ansiokkaasti edelleen. Syyskuusta huhtikuuhun seurakuntamme omat seniorit kokoontuvat kahden viikon välein yhdessä kahvin, pullan, Jumalan sanan ja elämäntarinoiden ääreen. Myös muut kuin seurakuntalaiset ovat lämpimästi tervetulleita!