Kirjapisteen tarkoituksena on laajentaa seurakunnan Raamatun opetusta. Kirjapiste on Kotkan ainoa kristillinen kirjakauppa. Se toimii kirkkomme tiloissa ja on avoinna jumalanpalvelusten aikana.

Meillä on runsas valikoima Raamattuja ja kristillisiä kirjoja.  Myös lasten kirjoja löytyy mukavasti. Saatavilla on myös äänitteitä lähes jokaiseen makuun. Lisäksi voit kätevästi hankkia tarvitsemasi onnittelukortit, adressit ja muut tervehdykset kirjapisteestä. Jos hyllyltä ei löydy etsimääsi kirjaa, henkilökunta hoitaa tilauksen puolestasi.

AFRIKKA VALITSI MINUT – Pentti Söderholmin elämä

Lähetystyöntekijä Pertti Söderlundin työ Keniassa ja Ugandassa sisältää paljon muutakin kuin saarnaamista kirkoissa. Hänen päämääränään on huomioida afrikkalaiset tasavertaisina ihmisinä sielun, hengen ja ruumiin tarpeineen. Poikkeuksellinen elämäntehtävä löytyi Afrikasta, jossa kesytön luonto koettelee ja muovaa ihmistä. Nuoruudenrakkaus Heidi Söderlund on kulkenut miehensä rinnalla tiukoissakin mutkissa elämän rallitaipaleilla.

 

 

TULTA VAI TUHKAA?

Tässä Pyhä Henkeä käsittelevässä teoksessa evankelista Reinhard Bonnke käsittelee menestymisensä salaisuutta – Pyhän Hengen tulta. Bonnke on koonnut joitakin suurimpia ja kiistattomimpia totuuksia Pyhästä Hengestä, jotka ovat toimineet hänen työnsä perustana jo yli viisikymmentä vuotta. Nämä Pyhän Hengen syttymispisteet ovat syntyneet elämän käännekohdissa, koettelemusten keskellä ja lähetyskentillä.

 

lehti

Kysy lisää kirjapisteestä:

Irma ja Ari Puisto
044 274 2800
irmapuisto@hotmail.com