Työmme varhaisnuorten, nuorten ja nuorten aikuisten parissa on ollut jo vuosia yksi vahvimmista työmuodoistamme. Meillä on paljon säännöllistä ja epäsäännöllistä toimintaa.

Varkki-illat

Varhaisnuoret tapaavat toisiaan kolme kertaa kuukaudessa lauantaisin klo 17.00. Seuraa meitä Instagramissa!

Nuortenillat

Kokoonnumme kerran kuukaudessa nuorteniltoihin. Tule mukaan!

Leirit

Leirit ovat oleellinen osa kaikkea lapsi- ja nuorisotyötämme. Pyrimme järjestämään tällekin kohderyhmälle viikonloppuleirejä 2-3 kertaa vuodessa leirikeskuksessamme Kotkan Kaarniemessä. Leirit ovat suosittuja ja erityisen menestyksekkäitä yhteyden luomisessa ja hauskanpidossa. Myös hengellisessä mielessä leirit tarjoavat monesti ikimuistoisia hetkiä.

Reissut

Pyrimme aika ajoin tekemään nuorten kanssa yhdessä myös erilaisia retkiä ja reissuja esimerkiksi isompiin nuortentapahtumiin eri paikkakunnille.

Kulma

Haluamme kohdata nuoria siellä missä he ovat. Kotkan helluntaiseurakunnalla on Kulmassa, os. Karhulantie 23, Karhulassa avoin kahvila, jonka ensi syksyn ohjelma julkaistaan myöhemmin. Pienen alkuhartauden lisäksi ohjelmassa on ollut leppoisaa oleilua, pelailua ja iltapala. Illoissa on käynyt aktiivisesti yli 40 nuorta. Kesäisin illat ovat tauolla.