Pitkin viikkoa seurakuntamme järjestää monenlaisia tilaisuuksia monenlaisille ihmisille. Joka viikko seurakuntamme eri tilaisuuksissa käy useita satoja ihmisiä. Seuraavassa esiteltyinä säännölliset tilaisuutemme (lasten ja nuorten tilaisuudet sekä äiti-lapsi-kerho löytyvät omilta sivuiltaan).

Sunnuntaiaamun jumalanpalvelus

Jumalanpalvelukset ovat joka sunnuntai klo 11. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme erikseen. Jumalanpalvelus sisältää hengellistä musiikkia, seurakuntalaisten kokemuksia uskonelämästä, julistusta Raamatusta sekä rukouspalvelua. Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina on ehtoollisjuhla. Perhejumalanpalveluksia pidetään neljä kertaa vuodessa  – seuraa ilmoitteluamme!

Sunnuntain tilaisuuksissa pyritään huomioimaan erilaisia ihmisryhmiä. Lapsille on pyhäkoulu samaan aikaan (tarkempaa tietoa löydät Lapset-osiosta) ja pienten lasten vanhemmille on järjestetty oma huone, josta voi seurata tilaisuutta samalla kun lapset leikkivät. Tilaisuuden jälkeen on tavallisesti kirkkokahvit yhteyden rakentamiseksi. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Kysy mitä haluat

Tervetuloa joka kuukauden toisena torstaina klo 18.00 Kysy mitä haluat -iltaan. Tapahtumassa seurakunnan vanhimmiston jäsenet ja pastorit ovat paikalla keskustelemassa ja vastaamassa kysymyksiisi. Kysymykset voivat liittyä mihin tahansa mieltäsi askarruttavaan uskonasiaan, johon toivot vastausta.

Israel-ilta

Parillisilla viikoilla klo 18.00, alkaen viikosta 36, kirkollamme järjestetään Israel -ilta aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuudessa jaetaan ajankohtaista tietoa Lähi-Idästä, keskustellaan sekä rukoillaan. Israel-illat ovat kesätauolla touko- ja elokuun välisen ajan.

Naisten raamattupiiri

Raamattupiiri kokoontuu joka toinen maanantai klo 18.00 vuorotellen Israel-illan kanssa.

Seurakunnallinen raamattukoulu

Seurakunnallisen raamattukoulun tavoitteena on tarjota pitkällä tähtäimellä opetusta Raamatusta ja sen aiheista niin, että seurakunta voisi toteuttaa Jumalan tahtoa tässä ajassa mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Aiheita käydään läpi satunnaisesti, kuitenkin vuosittain. Niistä ilmoitetaan silloin erikseen.

Keskiviikon rukousillat

Joka keskiviikko klo 18.00 eri ikäiset seurakuntalaisemme kokoontuvat kirkolle rukoilemaan yhdessä. Pääpaino on rukouksella, mutta yleensä tilaisuudessa on myös hieman sanaa ja laulua.

Kaakonkulman miesten saunaillat

Kaakonkulman miehet kokoontuvat koko talvikauden kerran kuukaudessa yhteiseen leirikeskukseemme Kaarniemeen yhteisen hartaushetken lisäksi saunomaan, paistamaan makkaraa ja vaihtamaan kokemuksia elämästä. Tarkemmat päivämäärät löydät Ajankohtaista-osiosta.

Naistenillat

Myös naisille järjestetään kirkollamme säännöllisesti omia iltoja. Ilta sisältää pientä tarjoilua, musiikkia sekä opetusta Raamatusta. Seuraavan naistenillan päivämäärän löydät Ajankohtaista-osiosta.

Leipää ja elämän leipää

Leipis on seurakunnassamme torstaisin klo 11. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme erikseen. Tilaisuus sisältää hengellisen osion ja tavallisesti myös lounaan sekä ruokakassien jakoa.

Päiväpiirit

Päiväpiirit ovat toimineet seurakunnassamme jo noin 35 vuotta ja jatkuvat ansiokkaasti edelleen. Syyskuusta huhtikuuhun seurakuntamme omat seniorit kokoontuvat kahden viikon välein yhdessä kahvin, pullan, Jumalan sanan ja elämäntarinoiden ääreen. Myös muut kuin seurakuntalaiset ovat lämpimästi tervetulleita!