Sallikaa lasten tulla minun tyköni älkääkä  estäkö heitä, sillä sen kaltaisten on taivasten valtakunta. Jeesus Kristus (Mark.10:14)

Yksikin pyhyyden kokemus lapsuudessa voi aikuisena pelastaa ihmisen tuhosta. Fjodor Dostojevski

Pyhäkoulu

Seurakuntamme pyhäkoulu on tarkoitettu kaikille lapsille. Se kokoontuu sunnuntaisin jumalanpalvelusten aikana syyskuusta toukokuuhun, ja kesäisin ehtoollisjumalanpalveluksissa (kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina). Lapset osallistuvat aluksi jumalanpalvelukseen muun seurakunnan kanssa, ja pyhäkoulun alkamisesta ilmoitetaan kokouksessa n. klo 11.15.

Pyhäkoulussa opiskellaan Raamattua, ja lapset saavat joka kerta muistolauseen opeteltavaksi seuraavaa kertaa varten. Vanhempien apu ja kannustus on tervetullutta. Pyhäkoulussa on tarjolla myös välipala.

Mix-illat

Mix on toimintakerho ala-asteikäisille. Myös alle kouluikäiset ovat tervetulleita vanhempien kanssa. Tarjolla on vauhdikasta toimintaa: menevää musaa, trampoliini, kasvomaalausta, karaokea, pingistä ja muita pelejä, kilpailuja, Raamatun opetusta ja paljon muuta mukavaa. Tarjoamme myös välipalaa.

Lasten vanhemmat ovat aina tervetulleita osallistumaan tai vain seuraamaan mitä lapset puuhaavat.

Mix-iltoja pidetään joka toinen perjantai parillisilla viikoilla klo 18.00-20.00. Ovet aukeavat klo 18.00. Tervetuloa! Mix-iltojen kevätkausi loppuu huhtikuussa ja alkaa uudestaan syyskuussa.

Leirit

Lapsityömme ehkä suosituin toimintamuoto on leirit. Pidämme ala-asteikäisille joka kesä viisi päivää kestävän Mix-leirin. Leirillä on Mix-iltojen tapaan runsaasti toimintaa: uintia, saunomista, monenlaista pelailua ja kisailua, makkaran paistoa ym. Leiriin kuuluvat olennaisesti myös raamikset ja hartaudet.

Pyrimme järjestämään Mix-ikäisille myös viikonloppuleirejä syksyisin ja keväisin.

Kysy lisää:

Hanna Räsänen
040 913 5379 | hanna.rasanen[at]hotmail.com