Päivitetty 30.3.2023

Seurakuntamme järjestää monenlaisia tilaisuuksia ja tapahtumia, joista ilmoitamme säännöllisesti Kulmakivi-Yhdysside -kuukausitiedotteessa, Ankkurilehdessä, Facebook-sivuilla ja Instagramissa. Joka viikko tilaisuuksissa käy satoja ihmisiä. Seuraavassa säännölliset tilaisuutemme. Lasten ja nuorten tilaisuudet löytyvät omilta sivuiltaan.

Sunnuntaiaamun jumalanpalvelus

Jumalanpalvelukset ovat joka sunnuntai klo 11. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme erikseen. Jumalanpalvelus sisältää hengellistä musiikkia, seurakuntalaisten kokemuksia uskonelämästä, julistusta Raamatusta sekä rukouspalvelua. Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina on ehtoollisjuhla.

Sunnuntain tilaisuuksissa pyritään huomioimaan erilaisia ihmisryhmiä. Lapsille on pyhäkoulu samaan aikaan (tarkempaa tietoa löydät Lapset-osiosta) ja pienten lasten vanhemmille on järjestetty oma huone, josta voi seurata tilaisuutta samalla kun lapset leikkivät. Usein tilaisuuden jälkeen on kirkkokahvit yhteyden rakentamiseksi. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Apostolien teot

Huhtikuussa 2023 aloitamme Apostolien teot -sarjan pastori Jussi Heikkilän johdolla. Ajankohta on torstaisin klo 18.00.

Keskiviikon rukous- ja ylistysillat

Keskiviikkoisin klo 18.00 kokoonnumme kirkolle rukoilemaan yhdessä. Pääpaino on rukouksella ja ylistyksellä, mutta yleensä tilaisuudessa on myös hieman sanaa ja laulua.

Kaakonkulman miesten saunaillat

Kaakonkulman miehet kokoontuvat koko talvikauden kerran kuukaudessa yhteiseen leirikeskukseemme Kaarniemeen yhteisen hartaushetken lisäksi saunomaan, paistamaan makkaraa ja vaihtamaan kokemuksia elämästä. Saunaillat järjestetään joka kuukauden toinen tiistai klo 17.00.